Beskæring af buske og træer

Vi tilbyder beskæring af buske og træer ud mod fortove, stier, veje, grønne områder og legepladser i Aarhus, Risskov og omegn.

Beskæring af buske, hække og træer anbefales det at man gør det i JAS perioden, det vil sige juli, august og september måned, fordi det netop er i denne periode de vækster mest, og sårene efter beskæringen læges hurtigere.

Derfor kan du stort set beskærer de fleste af dine træer, buske og hække i denne periode.

Hos Wendel anlægsgartner er vores gartnere specialister i beskæring af buske, hække, træer mm. og vi ved netop hvornår og hvordan vi skal håndtere enhver opgave.

Vi sørger for at alting ser pænt ud, og efterlader området opryddet.
 

Beskæring af træer og hække

Vi anbefaler beskæring af hække i byområder to gange om året, så træ eller hæk ikke vokser ud over vejareal inden den næste beskæring.

I visse tilfælde er det en god idé at fælde træet, hvis det er plantet for tæt på vejskellet.​
 

Hjælp til beskæring af buske og træer i  Aarhus, Risskov og omegn

Hvis du er i tvivl om en ejendoms beplantning overholder fritrumsprofilet (mål fra skel til offentlig vej/sti/plads) så kontakt os, og vi vil være behjælpelige med beskæringen.

Vi står også gerne for din snerydning, belægning af ny indkørsel og klipning af din græsplæne. Vi kan også hjælpe dig med din drømmehave.

Vi gør venligst opmærksom på, at kommunen ifølge vejreglerne har hjemmel til, efter skriftlige påbud, at beskære træer, grene og buske i fritrumsprofilet på ejendommens regning, hvis man ikke selv gør det.​​


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

Står du og mangler en nærværende og kvalitetsbevidst anlægsgartner til beskæring af buske, træer, hække eller fældning af træer eller andet?

Så kontakt Wendel anlægsgartner på telefon 20 74 45 25 eller på mail preben@wendelanlaegsgartner.dk

Vi servicere kunder i området Aarhus, Risskov og omegn.