Anlægsgartner i
​​Åbyhøj ved Aarhus

Klipning af græsplæner

Hos Wendel Anlægsgartner tilbyder vi professionel klipning af græsplænen og generel haveservice for private og erhverv i Århus, Århus N og Åbyhøj. Vi har i mange år løst opgaver for private husejere og boligforeninger, for offentlige institutioner og for virksomheder, som har haft behov for en kompetent og kvalitetsbevidst anlægsgartner.

Vi leverer med garanti en professionel og effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser. Fra klipning af græsplænen, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning og snerydning af flisebelægninger samt pleje af planter på indendørsarealer og vedligeholdelse af grønne områder.

​Få en fast aftale om vedligeholdelse af haven

Er du interesseret i at få en dygtig fagmand til at varetage haveservice hos dig? Vi tilbyder både en fast serviceaftale og er klar til rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver. Vi går meget op i vores kunders tilfredshed, hvorfor vi gør alt, vi kan, for at levere et flot resultat.

Alle vores medarbejdere er kvalificerede og ikke mindst erfarne folk, der har serviceret mange haver og grønne arealer, hvorfor de ved præcis, hvordan det gøres bedst muligt. Vi kan strikke en aftale sammen til dig, som du har lyst, hvor vi udfører de opgaver, du har behov for hjælp til.

vi står gerne for klipningen af græsplænen

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på haveservice eller blot en klipning af jeres græsplæne, kan du kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, og for at få skræddersyet en fleksibel løsning til dig. Vi kan også hjælpe dig med din nye drømme-have

Ring til os på telefon 20 74 45 25, eller skriv til os her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmainfo

Wendel Anlægsgartner

CVR: ​35089268

Adresse​

​Elkærvej 8

8230 Åbyhøj

​Kontakt