Ny indkørsel i fliser eller belægningssten

Søger du belægningssten til ny indkørsel, er det vigtigt at du foretager det rigtige valg. For at få glæde af din løsning, er det relevant at overveje en belægningssten i en tykkelse på minimum 6 cm, idet belægningen skal kunne modstå tung trafik. 

Her vil både betonfliser, hollændersten, kløversten, herregårdssten og belægningssten være at prioritere af fliser til indkørsel. 

Hos Wendel Anlægsgartner får du en specialiseret fagmand, til at foretage din løsning med fokus på kvalitet og holdbarhed. 

Kontakt os

Skal vi stå for etableringen af en ny indkørsel?

Vi kan vi hjælpe dig fra starten af processen til slut. Det betyder at vi både foretager udgravningen, afretning og lægning af nye belægningssten. 

Fordele ved en ny indkørsel:

  • Forbedret æstetik: En ny indkørsel kan forbedre udseendet af dit hjem eller din virksomhed, og øge dens appel.
  • Øget ejendomsværdi: En veludført indkørsel kan øge værdien af din ejendom, hvilket kan være gavnligt ved videresalg.
  • Bedre funktionalitet: En ny indkørsel kan være mere funktionel og praktisk, end en gammel eller slidt indkørsel, hvilket gør det lettere at komme ind og ud af din ejendom.
  • Sikkerhed: En ny indkørsel kan forbedre sikkerheden ved at eliminere potentielle farer som sprækker, ujævnheder eller løse sten.
  • Mindre vedligeholdelse: Moderne materialer og installationsteknikker, kan resultere i en indkørsel med lavere vedligeholdelsesbehov, hvilket sparer dig tid og penge på lang sigt.

Fliser til indkørsel kan være et hårdt arbejde, og har man ikke motivationen eller overskuddet til at gøre det selv, kan det i sidste ende være bedre for budgettet at få en specialiseret fagmand til at stå for løsningen. 

Vi sikrer dig en løsning der holder mange år frem, så du ikke behøves at stå med en omlægning af indkørslen i den nærmeste fremtid. 

Hvad koster en ny indkørsel?

Priserne på en ny indkørsel varierer meget og afhænger af forskellige faktorer. 

Prisen bliver typisk udregnet ud fra følgende faktorer:

  • Indkørslens størrelse
  • Type af flise/belægningssten 
  • Tykkelsen af flisen/belægningsstenen 
  • Opgavens omfang og type - med dette menes der, om der skal foretages kompletbelægning, afretning, bundopbygning og lægning af fliser. Prisen afhænger her af hvor meget der skal foretages af førnævnte opgaver. 

Kontakt og hør mere med et uforpligtende tilbud

Hvis du er i tvivl om hvilke muligheder du har for en ny indkørsel, eller bare er interesseret i et tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 20744525, via mail preben@wendelanlaegsgartner.dk eller med en besked til vores kontaktformular. 

Vi ser frem til at hører fra dig!