Græsslåning for private husejere

Står du og har brug for en til at slå græsset for dig? som udgangspunkt er det ret vigtigt hvornår du slår dit græs, for at den pæn året rundt. Det kræver de rigtige teknikker. Brug derfor Wendel Anlægsgartner til græsslåning i Aarhus, Risskov, Åbyhøj og Brabrand.

Hvis du slår græsset for tæt under din græsslåning, så svækker du rodnettet, og svækker din græsplæne.

Synes du græsslåning er for tidskrævende? så tilbyder vi at slå græsset for dig. Det anbefales at man slår græsset minimum 1 gang i ugen fra april til oktober.

Wendel anlægsgartner vil med glæde slå din græsplæne for dig, vi kan også være behjælpelige med andet end græsslåning, blandt andet snerydning, belægning, beskæring af buske og meget mere.

Vi tilbyder altid græsslåning til konkurrencedygtige priser, du er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Græsslåning for erhverv

Grønne områder er noget samarbejdspartnere og kunder lægger mærke til, hvilket skaber et godt førstehåndsindtryk. Vel og mærke hvis ens græsplæne og grønne områder er velholdte.

Græsslåning er et håndværk i dig selv, og som skal håndteres lige så omhyggeligt som alt andet vedligeholdelse af udendørsarealer.

Hvis du bruger Wendel anlægsgartner til græsslåning samt vedligeholdelse af dine udendørsarealer, så er du garanteret pæne og velholdte plæner samt bede.

Vi anvender maskiner som hurtigt og effektivt kan slå græsset, og hvis det er en mindre opgave vi står overfor, så klipper vi græsset manuelt hvis det bliver nødvendigt.

Vi udfører opgaver i:

  • Århus
  • Åbyhøj
  • Brabrand
  • Risskov

Samt de omkringliggende byer.

Kontakt os for græsslåning til private husejere samt erhverv

Ønsker du at hører mere om græsslåning, vedligeholdelse eller anlæg? så kan du kontakte os her på siden via vores kontaktformular eller ringe til os på 20 74 45 25

Vi står altid klar til at tage en snak med dig omkring hvad vi kan gøre for dine udendørsarealer.