Belægning af have

Belægningen i din have er med til at give haven et præg af hygge og personlighed, en ny terrasse, små blomsterbede, og en klipning af hækken kan virkelig være med til at give din have nyt liv.

Hos Wendel anlægsgartner står vi mere end gerne for at din have får nyt liv.

Vi udfører både belægninger for private husejere og erhverv, og vi tager altid en god dialog om mulighederne for netop den opgave du står med.

Belægninger kan være med til at sikrer at regnvandet siver ned i jorden, i stedet for at overrende kloakken. Men det kommer helt an på hvilken form for belægning du vælger til fx din indkørsel, og i din have generelt.

Du kan sagtens anlægge regn venlige belægninger, der er flere steder hvor du kan forbedre belægningerne.

Belægning af have i Aarhus, Brabrand og Åbyhøj

Belægning i haven er en vigtig faktor, når det kommer til at skabe en hyggelig og personlig atmosfære i udendørsområdet. En veludført belægning kan transformere din have og give den et nyt liv. En ny terrasse kan give mulighed for afslapning og underholdning med venner og familie, mens små blomsterbede kan tilføje farve og skønhed til haven. En velformet hæk kan også bidrage til at give haven et mere struktureret og velplejet udseende.

Hos Wendel Anlægsgartner kan vi hjælpe med at realisere dine drømme om en smuk have ved at tilbyde professionel assistance med valg af materialer, installation og vedligeholdelse af belægning. Vi hjælper kunder i Aarhus og nærtliggende byer som Brabrand og Åbyhøj med deres haveprojekt og udendørsarealer.Vi vil arbejde sammen med dig for at sikre, at din have passer til dine behov og ønsker, og at du får det mest optimale ud af dit udendørsområde.

Wendel anlægsgartner tilbyder flere former for belægning af have som:

Belægning af have og udendørsarealer for private og offentlige institutioner

Vi udfører både belægninger for private samt offentlige institutioner, en boligforening har et ansvar overfor beboerne, man kan minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige.

Vores gartnere vurderer altid underlaget og afvandingsforholdene, inden hver belægning så flisebelægningen ikke samler vand.

På den måde kan man minimere omkostningerne vedrørende vedligeholdelse, og på den måde kan du spare penge.
 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på belægninger i din have

Vi står gerne til rådighed, hvis du står og skal have lavet en belægning. Hvad end det er en ny terrasse, fortov, indgang eller andet udendørs areal.

Vi kan også være behjælpelige med snerydning, anlæg af ny have, klipning af græsplæner eller beskæring af træer.

Du er velkommen til at ringe til os på 20 74 45 25 eller sende en mail til preben@wendelanlaegsgartner.dk