Haveservice i Aarhus, Brabrand og Risskov 

Hos Wendel anlægsgartner har vi speciale i haver, vi er specialister i vedligeholdelse af grønne områder.

Vores anlægsgartner hjælper dig, med at skabe din have ud fra jeres drømme og ønsker. Vi udfører alt for små private opgaver til store haveanlægsprojekter. Vi tilbyder haveservice til både private og virksomheder. Søger du derfor erfaren haveservice i Aarhus eller Risskov, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tilbyder blandt andet:

Hos Wendel Anlægsgartner tilbyder vi professionel haveservice for private og erhverv.

I har i mange år løst opgaver for private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og for virksomheder, som har haft behov for en kompetent og kvalitetsbevidst anlægsgartner.

Vi leverer med garanti en professionel og effektiv haveservice samt pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører alt fra klipning af græsplænen, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning, snerydning, flisebelægninger samt pleje af planter på indendørs arealer og grønne områder.​

Klipning af græsplæne

At have en pænt klippet græsplæne kan skabe en fornemmelse af struktur og harmoni, samtidig med at det øger hjemmets samlede visuelle appel. Det er også af afgørende betydning at opretholde græsplænens sundhed og vedligeholde den i god stand for at undgå ukrudt og sygdomme, der kan sprede sig og påvirke andre planter i haven.

Wendel Anlægsgartner kan tilbyde regelmæssig klipning af din græsplæne for at sikre, at den altid ser flot ud. Vi bruger professionelt udstyr og teknikker for at sikre, at din græsplæne bliver klippet til den perfekte længde og med en jævn overflade. Derudover kan vi også fjerne ukrudt eller blade, der er tilbage på græsplænen, efter klipning.

Få en fast aftale om haveservice

Er du interesseret i at få en dygtig fagmand til at varetage haveservice hos dig? Vi tilbyder både en fast serviceaftale og er klar til at rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver.

Vi går meget op i vores kunders tilfredshed, hvorfor vi gør alt, vi kan, for at levere et flot resultat.


Alle vores medarbejdere er kvalificerede og ikke mindst erfarne folk, der har serviceret mange haver og grønne arealer, hvorfor de ved præcis, hvordan det gøres bedst muligt.

Vi kan lave en aftale sammen om haveservice sammen til dig, som du har lyst, hvor vi udfører de opgaver, du har behov for hjælp til.​

Kontakt os for at høre mere om en haveservice aftale 

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på haveservice, kan du kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, og for at få skræddersyet en fleksibel løsning til dig. Desuden kan vi også hjælpe dig med din nye drømmehave.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 20 74 45 25 eller via e-mail preben@wendelanlaegsgartner.dk