Haveservice i Aarhus, Åbyhøj og Brabrand

Hos Wendel anlægsgartner har vi speciale i haver, vi er specialister i vedligeholdelse af grønne områder.

Vores anlægsgartner hjælper dig, med at skabe din have ud fra jeres drømme og ønsker. Vi udføre alt for små private opgaver til store haveanlægsprojekter. Vi tilbyder haveservice til både private og virksomheder. Søger du derfor erferen haveservice i Aarhus, Åbyhøj eller Brabrand, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi tilbyder blandt andet:

Hos Wendel Anlægsgartner tilbyder vi professionel haveservice for private og erhverv i området nær Århus, Brabrand og Åbyhøj.


I har i mange år løst opgaver for private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og for virksomheder, som har haft behov for en kompetent og kvalitetsbevidst anlægsgartner.

Vi leverer med garanti en professionel og effektiv haveservice samt pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser.

Vi udfører alt fra klipning af græsplænen, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning, snerydning, flisebelægninger samt pleje af planter på indendørs arealer og grønne områder.​


Få en fast aftale om haveservice

Er du interesseret i at få en dygtig fagmand til at varetage haveservice hos dig? Vi tilbyder både en fast serviceaftale og er klar til rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver.

Vi går meget op i vores kunders tilfredshed, hvorfor vi gør alt, vi kan, for at levere et flot resultat.


Alle vores medarbejdere er kvalificerede og ikke mindst erfarne folk, der har serviceret mange haver og grønne arealer, hvorfor de ved præcis, hvordan det gøres bedst muligt.

Vi kan lave en aftale sammen om haveservice sammen til dig, som du har lyst, hvor vi udfører de opgaver, du har behov for hjælp til.​

Kontakt os for at høre mere om en haveservice aftale 

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på haveservice, kan du kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, og for at få skræddersyet en fleksibel løsning til dig. Desuden kan vi også hjælpe dig med din nye drømmehave.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 20 74 45 25 eller via e-mail preben@wendelanlaegsgartner.dk